JavaScript

JavaScript

JavaScript är ett av de skriptspråk som tillhör de vanligaste inom front-end utveckling. Det har förmågan att utföra verkliga kommandon med enklare kodning och möjligheten att ta en hemsida och webbplats till betydligt högre nivåer än många andra skriptspråk. Oftast innebär användningen av JavaScript ett samspel med CSS- eller HTML-koder.

Med JavaScript kan Developers Shore lyfta din hemsida och göra den oerhört dynamisk, väldesignad och organiserad – vilket är fördelaktigt för både sidan och besökarna. 

Varför välja JavaScript?

JavaScript är front-end utvecklarens basverktyg när han eller hon vill skapa en hemsida som både är intressant, unik, överskådlig och lättmanövrerad rent visuellt. Fördelen med det är att både du och webbplatsens besökare får en bättre upplevelse vilket kan generera högre ranking, bättre kvalitet och mer trafik. 

Som hjälp har JavaScript fått en rad olika ramverk, eller bibliotek som de också kallas, för att assistera och bygga vidare på applikationerna. Några av dessa ramverk är:

  • React.js
  • Angular.js
  • Vue.js
  • JQuery.js
  • Typescript.js
  • Backbone.js

Samtliga bibliotek har framtagits för att enklare kunna åstadkomma små underverk med webbplatsen eller applikationerna i form av lagring, funktioner, prestanda, specialkodning och olika specialelement. En hemsida där till exempel HTML eller CSS är väsentliga för dess struktur, kan JavaScript, och något av dess ramverk, läggas till för att berika hemsidan med synlig grafik och häftiga attribut. På så vis kan du med hjälp av scriptet få en hemsida som sticker ut från mängden med olika animeringar, videos och snygga bilder samtidigt som sajten får ett bra upplägg med enkel navigering. Dessa aspekter har mycket hög betydelse i den digitala världen.

Vi bistår dig med kvalitetsmedvetna systemutvecklare

Är din hemsida behov av en riktigt bra front-end utvecklare med inriktning på JavaScript är vårt outsourcing-team i Ukraina alltid idel öra. Alla våra systemutvecklare besitter hög kännedom och erfarenhet om hur JavaScript fungerar och vad som kan kombineras för att leverera en mjukvara utöver det vanliga. Vi överför gärna vår kunskap till dig så välkommen att höra av dig till oss så delar vi med oss!

Grafisk bild av man vid laptop med en robotarm som kommer ut från skärmen

Behöver du skala upp ditt tech-team? Vi hjälper dig hela vägen fram i mål.

Fyll i formuläret

Träffa utvecklare

Börja jobba

Behöver du skala upp ditt tech-team? Vi hjälper dig hela vägen fram i mål.